Отварање туристичког инфо-центра Војводине

Отварање туристичког инфо-центра Војводине


У Новом Саду је 21. јануара 2019. године отворен први савремени туристички инфо-центар Војводине, као један од најзначајнијих туристичких пројеката Туристичке организације Војводине у 2019. године, који су подржале Покрајинска Влада која је финансирала његову изградњу и Министарство трговине, туризма и телекомуникација, које је издвојило средства за његово опремање.
На свечаном отварању званицама су се обратили Наташа Павловић, директорка ТО Војводине, Игор Мировић председник Покрајинске Владе и Иван Ђоковић потпредседник Покрајинске Владе и покрајински секретар за привреду и туризам. Церемонији отварања присуствовали су и други чланови Покрајинске Владе, директори локалних туристичких организација и представници медија.
Инфо-центар ће имати велики утицај на даље унапређење туризма и повећање броја посетилаца из региона, Европе, па и целог Света. У инфо-центру ће свих 45 општина и градова Покрајине моћи да представљају своју понуду и активности током године.
Присутни су приликом отварања могли да уживају у несвакидашњем музичком наступу Горана Ференца који је свирао на ласерској харфи, а у наставку програма уз препознатљиве мелодије тамбурашког ансамбла.
Послужење је било у складу са традиционалним гастрономским специјалитетима за Војводину уз аутентичне сорте војвођанских вина.
 

© 2024 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.