Ваучер за одмор у Србији

ЗА КОРИСНИКЕ

Министарство трговине, туризма и телекомуникација наставља са доделом бесплатних ваучера у вредности од 5.000 динара за одмор у угоститељским објектима на територији Србије. 

Ваучери се односе искључиво на услуге смештаја у угоститељским објектима ван места пребивалишта у трајању од минимум 5 ноћења. 

На овој страници можете преузети обавештење и формуларе, а на овом линку који води до сајта Министарства трговине, туризма и телекомуникације видећете и листу угоститељских објеката у којима можете користити ваучере, а која се ажурира на недељном нивоу.

ЗА УГОСТИТЕЉЕ

Пројекат подстицања развоја домаћег туризма од стране Министарства трговине , туризма и телекомуникација путем ваучера је дао повољне резултате током 2015, 2016 I 2017. године и наставља се и у 2018-ој. На сајту министарства објављено је обавештење којим се позивају привредни субјекти, друга правна лица, здравствене установе које организују боравак и пружају услуге превенције, лечења и рехабилитације, а пружају услуге смештаја и исхране трећим лицима у складу са Законом о туризму, као и физичка лица која пружају угоститељске услуге у категорисаним објектима домаће радиности и сеоског туристичког домаћинства, а у којима се угоститељска делатност обавља у складу са Законом о туризму (у даљем тексту: Угоститељ) да се пријаве ради реализације шеме доделе ваучера за субвенционисано коришћење услуге смештаја у угоститељским објектима за 2018. годину (у даљем тексту: ваучер). Пријава и инструкције за угоститеље налазе се у обрасцима у прилогу. Пријаве угоститеља вршиће се током целе године , а сви угоститељи који остваре право да примају ваучере биће истакнути на “Листи угоститеља” на сајту Министарства туризма. Наведену листу МИНИСТАРСТВО ће седмично ажурирати новопристиглим пријавама.

www.mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji

© 2020 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.